{:id=>24, :name=>"Gpris.dk", :url=>"https://gpris.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar
46 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
25,95 DKK

Din pris

13,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Forestil dig en travl hverdag, hvor tiden er en mangelvare, men du stadig ønsker et rent og indbydende hjem. Rengøringsservietter kan være din redning i sådanne situationer. De er perfekte til hurtig rengøring af køkkenbordet efter madlavning eller til at fjerne støv fra hylder og overflader. Med et udvalg af rengøringsservietter fra Gpris.dk kan du nemt holde dit hjem skinnende rent uden at skulle bruge timer på rengøring.Rengøringsservietter er også ideelle til de små uheld, der hurtigt kan opstå i hjemmet. Har du spildt kaffe på bordet, eller er der fedtpletter fra madlavningen? Rengøringsservietter er altid klar til at hjælpe dig med hurtig og effektiv rengøring. Du kan også bruge dem til at desinficere overflader, hvilket er særligt vigtigt i disse tider, hvor hygiejne står højt på dagsordenen.For familier med børn er rengøringsservietter et must-have. Fra at tørre små hænder efter måltider til at rengøre legetøj og højstole, kan rengøringsservietter gøre dagligdagen nemmere. Tænk på, hvor bekvemt det er at have en pakke rengøringsservietter liggende i bilen til de uventede uheld undervejs. De er virkelig en uundværlig hjælp i hverdagen.Guide:

Når du vælger rengøringsservietter, er det vigtigt at overveje, hvilken type overflade du skal rengøre. Der findes specifikke servietter til forskellige formål som glas, træ og metal, så du opnår det bedste resultat uden at beskadige overfladerne. Tjek altid emballagen for at sikre, at du bruger de rigtige servietter til det pågældende formål.Der er også forskellige typer af rengøringsservietter med hensyn til deres indhold. Nogle er imprægneret med desinfektionsmidler, som er effektive til at dræbe bakterier og vira, mens andre er designet til at fjerne fedt og snavs. Overvej dine behov for desinfektion og rengøring, og vælg de servietter, der passer bedst til dine krav.Opbevaring af dine rengøringsservietter er også en vigtig faktor. For at bevare deres effektivitet og forhindre dem i at tørre ud, bør du altid lukke pakken tæt efter brug. Hold dem uden for rækkevidde af børn for at undgå utilsigtet brug. Du kan endda overveje at have forskellige typer servietter opbevaret i de områder, hvor du oftest har brug for dem, så du altid har nem adgang til dem.FAQ:

Hvordan bruger jeg rengøringsservietter effektivt?

Du bruger rengøringsservietter ved at tage en serviet ud af pakken og tørre den ønskede overflade. Sørg for at dække hele området, og brug eventuelt flere servietter, hvis det er nødvendigt for grundig rengøring.Kan jeg bruge rengøringsservietter på alle overflader?

Nej, ikke alle rengøringsservietter er velegnede til alle overflader. Læs emballagen for at sikre, at servietterne er egnet til den specifikke overflade, du ønsker at rengøre.Er rengøringsservietter miljøvenlige?

Nogle rengøringsservietter er fremstillet af bionedbrydelige materialer og er mere miljøvenlige end andre. Tjek produktbeskrivelsen for at finde ud af, hvilke servietter der er det bedste valg for miljøet.Hvorfor tørrer mine rengøringsservietter ud?

Rengøringsservietter tørrer ud, hvis pakken ikke er ordentligt forseglet efter brug. Sørg for at lukke pakken tæt for at bevare fugten i servietterne.Kan rengøringsservietter fjerne bakterier og vira?

Ja, mange rengøringsservietter er imprægneret med desinfektionsmidler, der er effektive til at dræbe bakterier og vira. Tjek specificeringen på produktet for at være sikker på deres desinfektionsevne.Relaterede kategorier:

Støvsuger & Rengøringsrobotter - Få hjælp til grundig rengøring af dit hjem med avancerede støvsugere og rengøringsrobotter.

Damprengøring - Effektiv rengøring uden kemikalier. Perfekt til en hygiejnisk rengøringsrutine.

Koste, Baljer & Spande - Alt det nødvendige til manuel rengøring af store overflader.

Glas & Vinduesrens - Hold dine vinduer og glasoverflader pletfri og skinnende.

Børster, Klude & Svampe - Uundværlige værktøjer til både dagligdags og grundig rengøring.Inspiration


Rengøringsservietter er en hurtig og effektiv måde at holde dit hjem rent og hygiejnisk på. Engangsservietter er perfekte til overfladerengøring i køkkenet, hvor de kan fjerne fedt, madrester og bakterier. Desinfektionsservietter er ideelle til at holde bakterier og virusser væk fra dit hjem, især i badeværelset og på dørhåndtag. Antibakterielle servietter er et must-have i enhver husstand, da de hjælper med at holde dit hjem fri for skadelige bakterier og mikroorganismer.


Vådservietter er ideelle til at rengøre og opfriske dine hænder, når du er på farten. De er også fantastiske til at rengøre små pletter og spild på tøj og møbler. Glasrens servietter er en nem og hurtig måde at rengøre dine vinduer, spejle og andre glasoverflader på, uden at efterlade striber og pletter. Universalrengøringsservietter er perfekte til at have i tasken eller bilen, da de kan bruges på en lang række overflader og materialer.


Brug rengøringsservietter til at holde dit hjem rent og hygiejnisk, uden at skulle bruge en masse tid og kræfter. De er nemme at have med i tasken eller bilen og kan bruges på en lang række overflader og materialer. Sørg for altid at have et udvalg af rengøringsservietter i dit hjem, så du er klar til enhver rengøringsopgave.Guide


Rengøringsservietter er nemme at bruge og kræver ingen forberedelse. Åbn blot pakken, og tag en serviet ud. Husk at lukke pakken godt igen for at holde de resterende servietter fugtige. Brug servietten til at tørre den ønskede overflade af, og kassér den derefter. Det er vigtigt at huske, at rengøringsservietter ikke bør genbruges, da dette kan sprede bakterier og snavs.


For at opnå de bedste resultater med rengøringsservietter er det vigtigt at vælge den rigtige type serviet til den specifikke opgave. For eksempel bør desinfektionsservietter bruges til at rengøre overflader, der kommer i kontakt med mad, mens glasrens servietter er bedst til at rengøre vinduer og spejle. Hvis du er i tvivl om, hvilken type rengøringsserviet der er bedst til din opgave, kan du altid vælge en universalrengøringsserviet.


Det er vigtigt at huske, at rengøringsservietter ikke er en erstatning for grundig rengøring med vand og sæbe. De er dog et fremragende supplement til din daglige rengøringsrutine og kan hjælpe med at holde dit hjem rent og hygiejnisk mellem større rengøringsopgaver. Brug rengøringsservietter til at tørre overflader af dagligt og undgå ophobning af snavs og bakterier.FAQ


Er rengøringsservietter skadelige for miljøet?

Rengøringsservietter kan have en negativ indvirkning på miljøet, da de ofte er engangsprodukter og ikke nedbrydes hurtigt. Det er vigtigt at kassere dem korrekt og overveje miljøvenlige alternativer, når det er muligt.


Er rengøringsservietter sikre at bruge på alle overflader?

De fleste rengøringsservietter er sikre at bruge på en lang række overflader, men det er altid en god idé at læse instruktionerne på pakken og teste servietten på et lille, diskret område først.


Kan rengøringsservietter bruges til at rengøre elektronik?

Nogle rengøringsservietter er specielt designet til at rengøre elektronik, men det er vigtigt at læse instruktionerne på pakken og følge producentens anbefalinger for rengøring af elektroniske apparater.


Hvor ofte bør jeg bruge rengøringsservietter?

Rengøringsservietter kan bruges efter behov for at holde overflader rene og hygiejniske. Det er dog vigtigt at huske, at de ikke er en erstatning for grundig rengøring med vand og sæbe, og de bør ikke bruges som den eneste rengøringsmetode i dit hjem.


Er der nogen allergener i rengøringsservietter?

Nogle rengøringsservietter kan indeholde allergener, såsom parfume eller konserveringsmidler. Hvis du har følsom hud eller er allergisk over for visse ingredienser, skal du læse ingredienslisten på pakken og vælge allergivenlige servietter, hvis det er nødvendigt.Relaterede kategorier


Børster, Klude & Svampe - Disse produkter er essentielle for grundig rengøring og kan bruges sammen med rengøringsservietter for at holde dit hjem rent og hygiejnisk.

Køkkenrengøring - Rengøringsservietter er ideelle til hurtig og effektiv rengøring i køkkenet, og denne kategori indeholder yderligere produkter, der kan hjælpe dig med at holde dit køkken skinnende rent.

Badeværelsesrengøring - Brug rengøringsservietter sammen med andre badeværelsesrengøringsprodukter for at holde dit badeværelse rent og fri for bakterier.

Universalrengøring - I denne kategori finder du yderligere rengøringsmidler, der kan bruges sammen med rengøringsservietter for at holde alle overflader i dit hjem rene og pæne.

Støvsugerposer - Rengøringsservietter er gode til at tørre overflader af, men for grundig rengøring af gulve og tæpper er det vigtigt at bruge en støvsuger med passende støvsugerposer.


0 kg

Fragt fra 79.99 DKK