{:id=>24, :name=>"Gpris.dk", :url=>"https://gpris.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Big Ben
Alle produkter

Karameller:

Der er mange, der nyder at hente karameller, når de besøger Grænsen. Vi har samlet mange billige karameller i vores slikkategori. Vi gør det nemmere hos Gpris.dk og leverer det til din hoveddør. Det betyder, at du kan spare en masse penge ved at handle ved Grænsen samtidigt med, at du sparer selve turen til Grænsen. Det er vores ambition at gøre det sjovere at handle og vi mener, at nem adgang til gode priser opsamler det meget godt.

Karameller på tilbud

Vi sælger rigtig mange karameller hos Gpris. De kan købes i mange varianter og er gode i en slikskål ved kaffebordet, til festen og andre anledninger. Karameller er pakket ind i papir og det vil sige, at de er beskyttet fra andres fingre :) - Vi sørger for at have faste lave priser på hele vores udvalg af varer men fremhæver selvfølgelig også nogle gode tilbud. Det drejer sig mere specifikt om bolsjer og karameller i denne omgang. De kan nemlig findes på tilbud, og det er blandt dine favoritbrands. Gpris.dk handler nemlig om at forene lave priser med produkter af høj kvalitet, og vi har derfor inkludereret alle de mest populære brands i vores sortiment. Vi har samlet mange billige bolsjer og karameller i vores slikkategori. Hvad mere kan du bede om? Vi har faste lave priser, gode tilbud og Hvis du bestiller fragt er der levering hele vejen fra Grænsen. Det er både nemmere og billigere end, hvad du kan finde herhjemme. Så hvad med at bruge tid og penge andre steder. Det kan du nemt gøre, som du handler hos Gpris.dk, siden det i sidste ende vil være sparet.

Hvis vi skal fremhæve nogle karameller, som er meget populærer, er der naturligvis Big Ben karameller fra Carletti. Big Ben blandede karameller er de klassiske karameller, du kender fra sidste skoledag, fastelavn og Halloween. Det er en god blanding af forskellige smag som lakrids, fløde, rom, hasselnød, kakao. Hos Gpris finder du Big Ben karameller i poser med 1,5 kg. Derud over har vi Toms karameller. Her kan vi fremhæve vores 1 kg bøtter med Guld karameller, de blandede karameller og Minto karameller. De er alle gode til at fylde slikskålen. Plastbeholderen gør at de er langtidsholdebare og at du kan tage lidt af gangen. Toms de blandede karameller kan du også købe i en MEGA stor pose med 3 kg. Vi fører endvidere en række tyske karameller, som er yderligere billigere.

 

Billige karameller til sidste skoledag

I Danmark har vi tradition for at smide med karameller på sidste skoledag. For 9. klasserne er sidste skoledag speciel, idet det er første gang at en sidste skoledag opleves og det efter 9 års skolegang. Der er også traditioner ved afslutning af andre uddannelser - men 9. klasses afslutning er speciel.

Med til traditionerne er, at eleverne udklæder sig i sjove kostumer. Sågar nogen af lærerne udklæder sig. Det er en tradition, som udvikler sig år efter år og kostumerne bliver hele tiden mere sjove og fantasifulde. Blandt eleverne udvikler der sig ofte aftaler og det kan give forskellige temaer. Hvis du møder op uden udklædning på denne dag, vil du sikkert føle dig udenfor.

Der skal selvfølgelig også kastes med karameller – mange karameller. Niende klasserne kaster karameller til og mod de mindre klassetrin. Det er sjovt at kaste karameller efter de små og se dem kæmpe om fangsten. Karamellerne flyver gennem luften som små projektiler. Enten fanges de i luften eller samles op fra jorden. Karamellerne puttes enten i poser, lommer, i kasket eller gemmes i en t-shirtlomme. Når du skal kaste med karameller, skal du have en ”god” beholdning. Derfor er der rigtig mange, som køber ind ved grænsen, hvor du kan få store poser karameller til en billig pris. Husk at når du handler ind ved grænsen, skal du være i god tid. Det er for sent at handle dagen før sidste skoledag. Køb et par uger før, så du har dem liggende klar. Der er alligevel mange andre ting, som skal planlægges og gøres klar.

Hvor kommer traditionen fra med at kaste med karameller og har det nogen betydning? Det er der ikke rigtig noget, som tyder på, men det er en form for overgangritual. På mange skoler er der udarbejdet regler om, hvordan karamelkastningen skal foregå. Det er naturligvis for at undgå, at det skal eskalerer og for, at de mindste elever også kan deltage.

Sidste skoledag er typisk i slutningen af maj. Og sidste skoledag markerer den dag, hvor almindelig skoleundervisning slutter og læseferien begynder. Dagen starter ofte med et fælles morgenmadarrangement og derefter går man i samlet flok til skolen. På skolen er der karameludkastning, som bliver efterfulgt af forskellige lege. Ofte inddrager man lærerne i legene. Det kan både være frivilligt og tvunget. I flere år har der efterfølgende været samling bland de unge bagefter og. om aftenen fællesspisning.

Hos Gpris har vi et stort sortiment af karameller og vil gerne fremhæve nogle udvalgte. Big Ben karameller fra Carletti er et typisk valgt produkt til sidste skoledag. Hos Gpris kan du købe dem i poser med 1,5 kg. Vi kører mange kampagner og til sidste skoledag vil de være at finde på kampagnepris.

Hvordan laves karameller

Du kan godt lave dine karameller selv. Det er sjovt og så smager det godt. Typiske ingredienser er piskefløde, sukker og glukosesirup. Når du laver dem selv, er det typisk store karameller, men smagen er det vær. Når du laver karameller, skal alle ingredienser koges godt igennem. Dernæst - når de har den rigtige temperatur, skal de op i en beholder, som former dem. Lad dem dernæst stå og afkøle.

0 kg

Fragt fra 79.99 DKK